Zoek en vind jouw Job in de Mobiliteit

Meeste Jobs, beste baan.

MobilityJobs.be
Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Mobiliteit?
De meeste jobs, de beste baan
MobilityJobs.be
De toekomst ligt voor jou open!
Snel zoeken
AUTO1.com is het snelst groeiende en meest toonaangevende handelsplatform voor auto's in Europa. Wij hebben meer dan 25 locaties in heel Europa en bieden ons exclusieve autodealer netwerk een gevarieerde portefeuille van occasions.

Na onze indrukwekkende groei in Duitsland, breiden wij momenteel onze internationale bedrijfsactiviteiten uit naar de Benelux. Ter ondersteuning van ons team zijn wij op zoek naar gemotiveerde kandidaten om samen met ons het succes van AUTO1.com in Nederland en België te realiseren.

Bij AUTO1.com kom je terecht in een jong, dynamisch en snelgroeiend bedrijf. De communicatielijnen zijn kort en de hiërarchie vlak. Dit zorgt voor een informele en open werksfeer, waarbij veel ruimte voor eigen inbreng is. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris en een aantrekkelijke bonusregeling. Gezien de snelle groei van ons bedrijf, zijn er ook voldoende doorgroeimogelijkheden aanwezig.
Auto1 Group is in 2012 opgericht en is inmiddels Europa's meest toonaangevende platform voor autohandel. Als merk-onafhankelijk platform richt AUTO1 Group zich primair op de handel in gebruikte auto's en biedt meer dan 40.000 professionele partners de mogelijkheid om toegang te krijgen tot een gediversiviseerde portfolio van meer dan 40.000 voertuigen. Door kopers en verkopers te verbinden middels technologie, zorgen wij ervoor dat dealers en consumenten soepel zaken kunnen doen binnen Europa. Onze merken zijn AUTO1.com, wijkopenautos.nl en Autohero. AUTO1 Group verbindt vraag en aanbod in meer dan 30 landen. in 2017 verkocht AUTO1 Group meer dan 420.000 voertuigen en had een omzet van €2.2 miljard.


Founded in 2012, AUTO1 Group is now Europe’s leading car trading platform. As an independent multi-brand platform, AUTO1 Group is aimed primarily at the used car trade and offers over 40,000 professional partners the opportunity to access a diversified portfolio of more than 40,000 vehicles. By connecting buyers and sellers through technology the company enables dealers and consumers to trade seamlessly throughout Europe. The company’s well-known brands are AUTO1.com, wirkaufendeinauto.de and Autohero. AUTO1 Group matches supply and demand for used cars in over 30 countries. In 2017 the company sold more than 420,000 vehicles and achieved revenues of €2.2 billion.
Sector:
Bedrijfsauto's, Personenauto's
Cultuur
Informeel 1 2 3 4 5 Formeel
Cultuur
Platte organisatie 1 2 3 4 5 Hiërarchisch
Cultuur
Regelmatig overwerken 1 2 3 4 5 Reguliere werktijden
Cultuur
Veel begeleiding 1 2 3 4 5 Zelfstandig
Geen doorgroeimogelijkheden 1 2 3 4 5 Ruime doorgroeimogelijkheden
Cultuur
Stimuleer doorgroei 1 2 3 4 5 Stimuleer geen doorgroei
Cultuur
Nationaal 1 2 3 4 5 Internationaal
Cultuur
Veel salaris 1 2 3 4 5 Prestatiegebonden
Cultuur
Veel externe contacten 1 2 3 4 5 Voornamelijk interne contacten

Adresgegevens

Adres:Overschiestraat 57
Postcode:1062 HN
Stad:AMSTERDAM
Land:NL
Website:AUTO1 Group

Deel dit bedrijf

www.mobilityjobs.be gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close