Partners

Premium bedrijfspresentatie
Audi Brussel

Audi Brussel

Aan de slag bij Audi, een waaier van mogelijkheden. - Audi Brussels is een van de favoriete werkgevers in België en stelt zowel jonge als ervaren mensen in staat om hun talenten doelgericht te benutten
AUTO1 Group

AUTO1 Group

Werken binnen een succesvol bedrijf? AUTO1.com is het snelst groeiende en meest toonaangevende handelsplatform voor auto's in Europa. Wij hebben meer dan 25 locaties in heel Europa en bieden ons exclusieve autodealer netwerk een gevarieerde portefeuille van occasions.
BMW JOY’N US

BMW JOY’N US

GA VAN START BIJ EEN PREMIUM TEAM. BMW is internationaal een bijzonder sterk merk. Met ons verdelernet stralen we dezelfde waarden uit. Hoe? Onze mensen maken het verschil. Enthousiast, toegewijd en gepassioneerd zorgen zij ervoor dat elke BMW klant een BMW fan wordt.
D

D"Ieteren Auto

Neem een solide optie op de toekomst. Ga voor een full-option carrière en kies uit één van de D'ieteren Vacatures
Diagnose Car

Diagnose Car

Diagnose Car faciliteert de samenwerking tussen onderwijs en autoindustrie/arbeidsmarkt. Het behartigd de belangen van de scholen bij de automerken en tracht zo recent, hoogtechnologisch materiaal en opleidingen te bekomen die worden aangeboden aan alle Vlaamse autotechnische scholen. Diagnose Car en mobilityjobs.be slaan de handen in elkaar om alle gekende onderwijsvacatures en kandidaturen te centraliseren.
EDUCAM

EDUCAM

EDUCAM is het kennis- en opleidingscentrum van de autosector en de aanverwante sectoren. Het omvat twee labels, Partner en Service, met ieder hun eigen producten en servicepakket. EDUCAM est le centre de connaissance et de formation du secteur automobile et des secteurs connexes. Il englobe deux labels, Partner et Service, qui proposent chacun leurs propres produits et services.
Ginion Group

Ginion Group

Join us and enjoy the ride!
www.mobilityjobs.be gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close