Diagnose Car faciliteert de samenwerking tussen onderwijs en autoindustrie/arbeidsmarkt. Het behartigd de belangen van de scholen bij de automerken en tracht zo recent, hoogtechnologisch materiaal en opleidingen te bekomen die worden aangeboden aan alle Vlaamse autotechnische scholen. Diagnose Car en MobilityJobs.be slaan de handen in elkaar om alle gekende onderwijsvacatures en kandidaturen te centraliseren.

Over ons

De technologie evolueert zo snel in de auto-industrie dat jongeren al vanop de schoolbanken doordrongen moeten raken van levenslang leren. Wie carrière wil maken in de automobielsector, moet weten dat een schooldiploma enkel een goede start kan garanderen. De bijdrage van Diagnose Car bestaat in scholen toegang geven tot een variatie van moderne auto’s met netwerktechnologie, diagnoseapparatuur en technische gegevens. Alle deelnemende leerkrachten krijgen Train the trainersessies ifv de wagens die ze ontvangen. Door deze professionalisering van het onderwijs (leerkrachten en materiaal) geven we leerlingen de nodige basiscompetenties en blijven scholen bij in een snel evoluerende sector.

De auto’s en apparatuur worden telkens voor een periode van 5 maanden ter beschikking gesteld aan een school en worden na die periode gecontroleerd, opgehaald en vervolgens overgebracht naar de volgende school. Zo kunnen alle leerlingen op een kwaliteitsvolle manier oefenen met de moderne wagens en apparatuur.

Maar het project Diagnose Car is meer dan alleen maar voertuigen en diagnoseapparatuur poolen.
We bieden eveneens:

- Een platform om technische informatie/kennis te delen
- Leerkrachtenopleiding door deelnemende partners
- Samenwerking met hogescholen
- Korting op aankoop van materialen

Adresgegevens

Website:Diagnose Car

Deel dit bedrijf

www.mobilityjobs.be gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close