Zoek en vind jouw Job in de Mobiliteit

Meeste Jobs, beste baan.

MobilityJobs.be
Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Mobiliteit?
De meeste jobs, de beste baan
MobilityJobs.be
De toekomst ligt voor jou open!
Snel zoeken

Jobs in het BMW Belux verdelernet

BMW Belgium Luxembourg n.v. is een filiaal van BMW Group en verantwoordelijk voor de distributie van BMW producten en diensten in België en het Groothertogdom Luxemburg, onder de commerciële benaming BMW Belux.

BMW is internationaal een bijzonder sterk merk. Met ons verdelernet stralen we dezelfde waarden uit. Hoe? Onze mensen maken het verschil. Enthousiast, toegewijd en gepassioneerd zorgen zij ervoor dat elke BMW klant een BMW fan wordt. Wilt u werken voor een innovatief merk in een boeiende omgeving? Ontdek snel via dit kanaal de vacatures bij een BMW concessie in uw buurt.

Vanuit het hoofdkantoor in Bornem, centraliseert het JOY'N US team de rekrutering- en selectieactiviteiten voor het merendeel van de concessies in Vlaanderen en Wallonië. Dit team van ervaren Senior Recruiters behandelt alle binnenkomende sollicitaties en begeleidt u persoonlijk doorheen het sollicitatieproces.

GA VAN START BIJ EEN PREMIUM TEAM

HET SOLLICITATIEPROCES BIJ BMW.

BMW is internationaal een bijzonder sterk merk. Met ons verdelernet stralen we dezelfde waarden uit. Hoe? Onze mensen maken het verschil. Enthousiast, toegewijd en gepassioneerd zorgen zij ervoor dat elke BMW klant een BMW fan wordt.

Vanuit het hoofdkantoor in Bornem, centraliseert het JOY'N US team de rekrutering- en selectieactiviteiten voor het merendeel van de concessies in Vlaanderen en Wallonië. Dit team van ervaren Senior Recruiters behandelt alle binnenkomende sollicitaties en begeleidt u persoonlijk doorheen het sollicitatieproces.

Van sollicitatie tot uw eerste werkdag in enkele stappen.
Hoe gaat het in zijn werk?
Bij BMW hechten we veel waarde aan de redenen waarom onze nieuwe medewerkers destijds hebben solliciteren voor hun job.

Laat u inspireren door enkele BMW kernwaarden en door de getuigenis van één van onze medewerkers.

1.Het product op zich:
Innovatie is een van de kernwaarden van BMW. Dat merkt u niet alleen aan onze producten die steeds vernieuwen en grenzen verleggen. Ook in onze BMW concessies bewandelen wij dit innovatieve pad. In onze ateliers volgen we bijvoorbeeld de recentste technologische ontwikkelingen op de voet, terwijl we de klantentevredenheid steeds verhogen met behulp van onder meer metingen en enquêtes.

2.Woon-werkafstand:
Dicht bij uw werk wonen is een grote luxe. Geen stresserende ochtendfile, maar alle tijd en rust om fris en monter aan uw dag te beginnen. Logisch dat veel van onze medewerkers de woon-werkafstand als een van de belangrijkste pluspunten van hun job beschouwen. Met meer dan 69 BMW concessies verspreid over België vindt u ongetwijfeld een boeiende werkplek bij u in de buurt.

3.Ontwikkelingsmogelijkheden:
Stilstaan is achteruit gaan. Daarom focussen we bij BMW al decennia op innovatie. Daarom is elke nieuwe BMW beter dan de vorige. Daarom investeren we in onze medewerkers. Met interessante opleidingen, mooie doorgroeimogelijkheden en aantrekkelijke extra's zorgen we ervoor dat werken bij een BMW concessie steeds boeiend en uitdagend blijft.

4.Persoonlijke interesse:
Weinig merken doen zo dromen als BMW. Het hoeft niet bij een droom te blijven. Met een BMW concessie in uw buurt en een uitgebreide waaier aan functies komt een job bij uw droommerk heel dichtbij.
1.Sollicitatie BMW Jobsite (opladen CV)
U bent geïnteresseerd in een specifieke vacature binnen ons verdelernet? Bezorg ons dan via MobilityJobs en de BMW Jobsite uw CV en motivatiebrief.

2.CV screening
Onze Senior Recruiters behandelen alle kandidaturen. Zij toetsen uw Cv aan de vereisten voor de functie.

3.Telefonische screening
Op basis van deze eerste selectie beslist de Senior Recruiter of u wordt opgebeld voor een telefonische screening.

4.Face-to-face interview
Beantwoordt uw profiel aan de functie? Dan volgt een persoonlijk interview in het hoofdkantoor te Bornem.

5.Dealer presentatie
Daarna contacteert de Senior Recruiter de concessiehouder die de openstaande vacature heeft. Deze beslist of hij u uitnodigt voor een interview in de concessie.

6.Dealer interview
Tijdens dit gesprek gaat de concessiehouder dieper in op alle aspecten van de functie. Na een positieve evaluatie wordt u uitgenodigd voor de laatste stap: het assessment.

7.Assessment
Tijdens dit assessments wordt gepeild naar uw competenties en vaardigheden.

8.Contractvoorstel bij dealer
Na deze laatste stap en na een positief overleg van de concessiehouder met de assessor en de Senior Recruiter start uw carrière binnen BMW.

9.Welkom bij BMW
Eens u als medewerker in het verdelernet aan de slag kan, stellen wij u een opleidingstraject voor, op maat van uw functie.

Adresgegevens

Adres:Lodderstraat 16
Postcode:2880
Stad:BORNEM
Land:BE

Deel dit bedrijf

www.mobilityjobs.be gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close