Zoek en vind jouw Job in de Mobiliteit

Meeste Jobs, beste baan.

MobilityJobs.be
Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Mobiliteit?
De meeste jobs, de beste baan
MobilityJobs.be
De toekomst ligt voor jou open!
Snel zoeken

Jordi Houssart

Business Expert - Peugeot


"Na mijn studie gericht op Commerciële Economie ben ik gestart in de binnendienst op het hoofdkantoor van een Internetprovider. Allereerst was ik als relatiebeheerder verantwoordelijk voor het verzorgen en het beheren van offertes van particuliere relaties. Later ben ik doorgegroeid naar Allround medewerker. In deze periode heb ik kennisgemaakt met het belang voor een organisatie van het hebben van een grote klantenloyaliteit."

Via deze site ben ik in contact gekomen met het ambitieuze programma van Business Expert binnen de Peugeot-organisatie. Dit programma biedt je de kans om in een korte tijd het hele bedrijf en de mensen die er werken te leren kennen. Graag wilde ik doorgroeien en mijn opgedane kennis en ervaring toepassen in een buitendienstfunctie.

Een van de belangrijkste redenen waarom ik voor deze uitdaging ben gegaan, is de diversiteit aan contacten binnen het bedrijfsleven en de zelfstandigheid die deze functie met zich meebrengt. Natuurlijk moest ik flink “aan de bak” om te bewijzen dat ik geschikt zou zijn voor deze verantwoordelijke job. Ter afsluiting van de sollicitatieprocedure heb ik met positief resultaat het assessment afgelegd.

Dit alles is voor mij zeker de moeite waard geweest, gezien de fantastische job die ik nu heb. Business Expert betekent voor mij: een dynamische job, waar ik me nog in verschillende richtingen kan ontwikkelen, binnen een collegiale werksfeer."

www.mobilityjobs.be gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close