Ga voor een full-option carrière en kies uit één van de D'ieteren Vacatures

Droomt u van een carrière in een sector die nét dat ietsje meer biedt? U denkt daarbij aan de automotive wereld? Dan loont het misschien wel de moeite om even kennis te maken met de marktleider en het aanbod van de D'Ieteren vacatures te bekijken.

Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Porsche, Bentley, Lamborghini, Bugatti, Yamaha, MBK – de namen spreken voor zich. Het diverse gamma waarvan D’Ieteren het exclusieve verdeelrecht in België bezit, biedt u toegang tot zowat alle segmenten van de automotive markt. Beter is moeilijk te vinden.

Maak je keuze uit de D'Ieteren vacatures.

Van account manager via administratie en techniek tot IT – de carrièremogelijkheden binnen onze groep zijn zowat onbeperkt. Tussen de meer dan 500 functieprofielen die u bij D’Ieteren aantreft, vindt u zeker wel iets dat u op het lijf geschreven is.

Bent u op zoek naar een perfect passende functie waarin heel uw persoonlijkheid tot haar recht komt ? Maak dan snel kennis met de D'Ieteren Vacatures.
Hoofdvestiging
Brussel
Stap in en kies uit ons ruim aanbod aan vacatures!

Is het voor u een uitgemaakte zaak: ligt uw toekomst bij de groep D’Ieteren? Dan dient u enkel nog te solliciteren. En dat kan op een heel eenvoudige manier, door te klikken op Vacatures.

Is uw persoonlijk dossier aangemaakt ? Dan is de volgende zet aan ons. Wij contacteren u om onze samenwerking te bespreken.
Een breed gamma perspectieven in de automotive wereld

Tracht u zich even in te beelden dat u reeds bij D’Ieteren bent. Hoe ziet uw wereld er dan uit ? Beweeglijk, ambitieus, boordevol uitdagingen in de boeiende automotive wereld. Elke dag opnieuw worden uw talenten er aangesproken en verwerft u er nieuwe bekwaamheden. En dat allemaal met slechts één doel: kwaliteit ten dienste van de klant.

Als u van die droom nu eens werkelijkheid maakte ?

D’Ieteren is immers op zoek naar nieuwe medewerkers om samen een solide toekomst uit te bouwen. Ervaren of kersverse professionals, die werkelijk ‘een hart’ hebben voor de automotive sector. Mensen met een feilloos commercieel instinct, die enkel genoegen nemen met tot in de puntjes verzorgd werk. Herkent u zichzelf in deze beschrijving ? Klik dan op ‘Vacatures’ en stap in voor een boeiende carrièrerit in de automotive sector.
Basiswaarden voor een full-option carrière bij D'Ieteren.

De nooit aflatende ambitie van D’Ieteren heeft ertoe geleid dat de groep nu een onbetwiste ‘poleposition’ op de markt bekleedt. Dat danken we niet alleen aan het aanstekelijke enthousiasme van onze medewerkers, maar ook aan het feit dat iedereen bij D’Ieteren zich achter de fundamentele waarden van het bedrijf schaart. Dat maakt van D'Ieteren een hechte, dynamische en integere gemeenschap, die commercieel vlekkeloos draait en waar het bovendien goed werken is.

Vindt u net als wij dat wederzijds respect, ondernemingszin, dienstvaardigheid, loyateit, professionalisme, een open geest en leadership onmisbare waarden zijn? Dan staat er voor u een mooie carrière bij D'Ieteren te wachten...

- Wederzijds respect
- Ondernemingszin
- Dienstvaardigheid
- Loyaliteit
- Professionalisme
- Open geest
- Leadership

Adresgegevens

Adres:Maliestraat 50
Postcode:1050
Stad:BRUSSEL
Land:BE
Telefoon:+3225365274

Deel dit bedrijf

www.mobilityjobs.be gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close