Zoek en vind jouw Job in de Mobiliteit

Meeste Jobs, beste baan.

MobilityJobs.be
Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Mobiliteit?
De meeste jobs, de beste baan
MobilityJobs.be
De toekomst ligt voor jou open!
Snel zoeken

Forse groei Arval België

Deze stijging is te danken aan alle klantensegmenten van Arval. De grootste stijging ligt echter bij de kleine en middelgrote bedrijven, waarvan de vloot bijna verdubbeld is. Wereldwijd is de autonome groei van Arvals leasewagenpark met 7,4 procent gestegen tot 1.103.835 voertuigen.

Unieke benadering

De uitstekende prestaties van Arval België in 2017 zijn te verklaren door de hoge kwaliteit van de aangeboden diensten, die mogelijk wordt gemaakt door een unieke benadering van haar klanten. Arval werkt met meerdere Account Teams die alle expertises bundelt om ten dienste te stellen van de klanten en die zo zijn klanten en bestuurders in het middelpunt van de belangstelling zet. Deze Account Teams werken als mini-leasemaatschappijen binnen Arval.

Flexibiliteit

Arval Mid-Term Rental heeft eveneens een mooie groei doorgemaakt wat betreft zijn vloot in België. Dit product biedt de vereiste flexibiliteit om de mobiliteit van medewerkers met tijdelijke contracten te garanderen. Ideaal voor seizoensgebonden contracten, interim medewerkers, expats of andere tijdelijke noden.

Arval wenst de referentie van de sector te blijven als het gaat om het aanbieden van complete mobiliteitsoplossingen en het geven van het beste advies in een veranderende wereld aan zijn klanten.

The post Forse groei Arval België appeared first on Aftersales Magazine BE.

Bron

Titel: Aftersales Magazine Belgie

www.mobilityjobs.be gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close