Zoek en vind jouw Job in de Mobiliteit

Meeste Jobs, beste baan.

MobilityJobs.be
Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Mobiliteit?
De meeste jobs, de beste baan
MobilityJobs.be
De toekomst ligt voor jou open!
Snel zoeken

Fource introduceert Anschler hoofdveren

Het in de EU geproduceerde assortiment hoofdveren kent volgens Fouce een aantrekkelijk prijskaartje en doet ook technisch gezien van zich spreken. De range bevat momenteel ruim honderdvijftig referenties en dekt daarmee 96 procent van het Europese wagenpark af. Fource introduceerde al eerder schokdempers onder hetzelfde label.

24 maanden garantie

Anschler-hoofdveren ondergaan tijdens de productie het proces van ‘shot-peening’: een straalbehandeling tegen metaalmoeheid. Verder zijn de hoofdveren voorzien van een zinkfosfaatcoating, die beschermt tegen corrosie. Daarnaast hebben ze een epoxypoedercoating voor maximale bescherming tegen vuil en weersinvloeden. Bovendien worden de veren uitvoerig getest op veerstijfheid en spanningsverlies. Dit resulteert in een uitstekende passing en prestaties. De standaardgarantie bedraagt 24 maanden.

Lage temperaturen

Tijdens en kort na de wintermaanden is extra aandacht voor de hoofdveren noodzakelijk. In de periode nadat er flink met zout is gestrooid en lage temperaturen aan de orde van de dag zijn, is er een verhoogde kans op het breken van de hoofdveren. In de wintermaanden worden we geconfronteerd met twee tot driemaal zo veel gebroken veren als gedurende andere perioden van het jaar. De combinatie van vocht, vuil en strooizout zorgt voor een snellere slijtage van de hoofdveren. Met daarbij nog de lage temperaturen is de kans groot dat menige hoofdveer deze winterperiode breekt.

The post Fource introduceert Anschler hoofdveren appeared first on Aftersales Magazine BE.

Bron

www.mobilityjobs.be gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close