Zoek en vind jouw Job in de Mobiliteit

Meeste Jobs, beste baan.

MobilityJobs.be
Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Mobiliteit?
De meeste jobs, de beste baan
MobilityJobs.be
De toekomst ligt voor jou open!
Snel zoeken

Bandenapparatuur Martins Industries naar Europa

Het assortiment omvat bandenapparatuur, veiligheidskooien, opslagrekken en displays. Daarbij wordt zowel de automotive als de truckbranche rechtstreeks beleverd. De distributie is ondergebracht bij een externe partij op het gebied van logistiek.

Aangesteld als Benelux-accountmanager is Robbert Mol. Hij wordt ondersteund door Karin Vijverberg, die de leiding heeft over de klantenservice. Webshop en -site zullen binnenkort ook in het Nederlands verschijnen. Martins Industries distribueert en verkoopt rechtstreeks aan eindgebruikers. De productie vindt deels plaats in Canada en deels in China. “Alles op het gebied van veiligheid is ondergebracht in Canada”, zegt Karin Vijverberg tegen Aftersales Magazine. “De producten worden in eigen huis ontworpen. Zijn er wijzigingen nodig vanwege eisen op een specifieke markt, dan kunnen we snel schakelen. En doordat we rechtstreeks naar klanten verschepen, kunnen we goedkoper zijn.”

Behalve in de Benelux heeft Martins Industries ook distributiecentra in Canada, de VS, Australië en de Verenigde Arabische Emiraten.

The post Bandenapparatuur Martins Industries naar Europa appeared first on Aftersales Magazine BE.

Bron

www.mobilityjobs.be gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close