Zoek en vind jouw Job in de Mobiliteit

Meeste Jobs, beste baan.

MobilityJobs.be
Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Mobiliteit?
De meeste jobs, de beste baan
MobilityJobs.be
De toekomst ligt voor jou open!
Snel zoeken

BMW Group Belux kiest voor Duurzaam Repareren

Maart 2017 presenteerde BMW haar Sustainable Value Report waarin haar duurzame achievements en ambities zijn opgenomen. Later dat jaar maakte BMW, tijdens de VN-klimaattop in Bonn bekend dat, uiterlijk 2020, haar volledige productie gebaseerd zal zijn op uitsluitend hernieuwbare energie. BMW beperkt zich echter niet tot grote strategische beloften, maar maakt dit ook in de praktijk waar. Zo wordt de lokale bevoorrading in München gedaan met elektrische vrachtwagens en realiseert men een Europees netwerk met driehonderd snel laadstations.

Duurzaamheid

BMW Group Belux heeft onlangs besloten een belangrijke en praktische stap op de weg van duurzaamheid te zetten. Alle sites van het schadeherstelnetwerk ‘BMW Carrosserie, BMW Group Approved’ worden op dit moment onderworpen aan de toetsing van het label Duurzaam Repareren. Duurzaam Repareren VZW verwacht dat uiterlijk april 2018 alle 40 sites gecertificeerd zullen zijn.

Goede ervaringen

Henk Storms, directeur aftersales BMW-Belux: “Wij werken voortdurend aan een kwalitatief netwerk en daarin kan duurzaamheid niet ontbreken. Wij hebben hierbij voor het label Duurzaam Repareren gekozen omdat dit een initiatief is van belangrijke relaties van ons, zoals leasemaatschappijen. Hiernaast hebben enkele van onze concessiehouders reeds zeer goede ervaringen met het label en met de VZW.”

The post BMW Group Belux kiest voor Duurzaam Repareren appeared first on Aftersales Magazine BE.

Bron

www.mobilityjobs.be gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close