Zoek en vind jouw Job in de Mobiliteit

Meeste Jobs, beste baan.

MobilityJobs.be
Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Mobiliteit?
De meeste jobs, de beste baan
MobilityJobs.be
De toekomst ligt voor jou open!
Snel zoeken

Egea lanceert kwaliteitslabel aircoservice

egea-labelDe Europese belangenorganisatie voor fabrikanten en distributeurs van garage-uitrusting verstrekt het label uitsluitend aan partijen van wie de producten voldoen aan technische, wettelijke en veiligheidsrichtlijnen. Ook moet een controle hebben plaatsgevonden door een onafhankelijke partij. Het gaat om apparatuur met het nieuwe koudemiddel HFO 1234yf.

Met het keurmerk kunnen leveranciers zich onderscheiden van andere aanbieders. Hoewel geen specifieke namen van verre landen worden genoemd, is het aannemelijk dat Egea doelt op concurrerende aircoservice-apparatuur uit Azië. Het keurmerk is namelijk een bewijs dat de betreffende machine “is ontwikkeld en geproduceerd volgens specificaties en niet alleen maar vanuit een prijs.” Egea-president Jaume Berenguer Baquès is hoopvol gestemd. “Het keurmerk is ontwikkeld voor experts door experts van gerenommeerde Europese fabrikanten die samen de specificaties en regels hebben opgesteld.”

Harmonisatie

Egea-leden kunnen het label aanvragen en direct op hun website plaatsen. Egea vertegenwoordigt elf nationale brancheorganisaties. Gezamenlijk waken zij over de belangen van 650 industrie- en distributiebedrijven van garage-uitrusting. Harmonisatie van wetgeving in de diverse Europese landen is de kerntaak van de koepelorganisatie. Met beslissers inzake veiligheid- en milieuwetgeving benoemt Egea gemeenschappelijke normen voor de constructie en installatie van garage-uitrusting.

The post Egea lanceert kwaliteitslabel aircoservice appeared first on Aftersales Magazine BE.

Bron

www.mobilityjobs.be gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close