Zoek en vind jouw Job in de Mobiliteit

Meeste Jobs, beste baan.

MobilityJobs.be
Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Mobiliteit?
De meeste jobs, de beste baan
MobilityJobs.be
De toekomst ligt voor jou open!
Snel zoeken

64-ste vakshow bij Metalced in Kontich

Tijdens deze editie worden vooral de banden- en carrosserietoestellen in het vizier gezet. Alle toestellen in de toonzaal zijn permanent in werking. Er worden uiteraard doorlopend demonstraties gegeven.

Primeurs

Zoals bij de vorige edities zullen er nu ook weer de nodige Metalced-primeurs te bekijken zijn, zoals: een Du Quesne bandendemonteerlijn; versies van de Scanvision 3D (scannen van het bandenoppervlak); een doorrij pre-check wieluitlijntoestel van Corghi; een nieuwe 3D wieluitlijner van John Bean; een lichtenregelaar van Capelec conform de technische controle;  een volledig gamma aircoservicetoestellen van Texa; een nieuw gamma tweepalenhefbruggen van ATH; een nieuwe schaarhefbrug van Autopstenhoj en nog veel meer.

Het voltallig Metalced personeel zal aanwezig zijn om de bezoeker te verwelkomen en met woord en daad bij te staan. Uiteraard kan u vervolgens bij een natje en een droogje even van de emoties bekomen. Meer informatie over het programma van de vakshow kunt u vinden op www.metalced.be.

The post 64-ste vakshow bij Metalced in Kontich appeared first on Aftersales Magazine BE.

Bron

www.mobilityjobs.be gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close