Zoek en vind jouw Job in de Mobiliteit

Meeste Jobs, beste baan.

MobilityJobs.be
Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Mobiliteit?
De meeste jobs, de beste baan
MobilityJobs.be
De toekomst ligt voor jou open!
Snel zoeken

Delphi met breder assortiment naar Equip Auto

“We zijn verheugd weer aanwezig te zijn op Equip Auto, al zijn er sinds onze laatste deelname wel wat dingen veranderd”, vertelt Jean-François Bouveyron, vicepresident Delphi voor Europa. “Omdat het aantal elektrische componenten en de complexiteit daarvan in moderne auto’s in snel tempo toenemen, wordt het nog belangrijker toegang te hebben tot de juiste onderdelen, apparatuur en kennis. Als OE-leverancier van veilige, milieuvriendelijke en connected technologieën aan de 25 grootste voertuigfabrikanten ter wereld, zijn wij bij uitstek in staat om deze expertise, en meer dan dat, aan garagebedrijven te leveren.”

Nieuwe producten

“Op deze editie van de beurs komen we met belangrijke nieuwe producten die de aftermarket nieuwe zakelijke perspectieven bieden”, aldus Bouveyron. “Dit jaar ligt onze focus op nieuwe test- en diagnoseapparatuur, een uitbreiding van het assortiment remdelen, waaronder delen met R90-certificering en gecoate schijven, en een uitgebreid nieuw assortiment stuurdelen. Al deze producten vormen een aanvulling op ons bestaande assortiment.”

Nicolas Prost

Bovendien zal de beroemde Fomule E- en WEC-coureur Nicolas Prost aanwezig zijn op de stand van Delphi met een exacte replica van zijn LMP2 Le Mans-auto.

Bezoekers kunnen de strijd met Nicolas Prost aangaan in een professionele racesimulator, waarbij prijzen voor de beste rondetijden zijn te winnen. Daarnaast zijn nog andere, boeiende initiatieven gepland met de merkambassadeur van Delphi.

The post Delphi met breder assortiment naar Equip Auto appeared first on Aftersales Magazine BE.

Bron

www.mobilityjobs.be gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close