Zoek en vind jouw Job in de Mobiliteit

Meeste Jobs, beste baan.

MobilityJobs.be
Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Mobiliteit?
De meeste jobs, de beste baan
MobilityJobs.be
De toekomst ligt voor jou open!
Snel zoeken

Michelin presenteert de Primacy 4

Doordat de allernieuwste generatie elastomeren zijn gebruikt, heeft de Primacy 4 van de eerste tot de laatste kilometer een zeer hoge mate van grip zonder concessies te doen aan de levensduur. Om dit hoge gripniveau te kunnen bereiken, is het profiel van het loopvlak geoptimaliseerd: het heeft een nieuw design met groeven die wat meer de vorm van een rechthoek hebben en minder trapeziumvormig zijn. Daarmee kan het water, ook als de band bijna versleten is, beter worden afgevoerd.

Uit een vergelijk met zijn directe concurrenten in de afmeting 205/55 R16 91V, blijkt dat de nieuwe Primacy 4 gemiddeld een 0,9 meter kortere remweg heeft. Een gebruikte Primacy 4 heeft zelfs een 2,8 meter kortere remweg dan het gemiddelde van zijn concurrenten.

Bij de nieuwe Primacy 4 is het makkelijker om de slijtagegraad af te lezen. Naast de gebruikelijke slijtage-indicator ter hoogte van de schouder, heeft hij ook een markering in het loopvlak, op de bodem van de groeven. Door deze beide indicatiemethoden, kunnen gebruikers heel makkelijk het slijtageniveau van hun banden vaststellen.

Ten opzichte van zijn directe concurrenten, gaat de nieuwe Primacy 4 gemiddeld 18.000 kilometer langer mee. De band laat concreet zien wat de strategie is van de Michelin Groep: consumenten moeten, gedurende het gehele leven van de band, veilig kunnen rijden totdat de wettelijke minimale profieldiepte van 1,6 mm is bereikt. De Primacy 4 wordt vanaf januari 2018 uitgebracht in 64 verschillende afmetingen, van 15 tot 18 inch.

The post Michelin presenteert de Primacy 4 appeared first on Aftersales Magazine BE.

Bron

www.mobilityjobs.be gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close