Zoek en vind jouw Job in de Mobiliteit

Meeste Jobs, beste baan.

MobilityJobs.be
Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Mobiliteit?
De meeste jobs, de beste baan
MobilityJobs.be
De toekomst ligt voor jou open!
Snel zoeken

Vlaamse bedrijfsvloot 25% elektrisch in 2020

Het PEB doet deze mededeling naar aanleiding van de recente verklaringen van Eurocommissaris Elzbieta Bienkowska van interne markt en industrie. Zij gaat ervan uit dat binnen tien à vijftien jaar de meerderheid van de bedrijfsvloot elektrisch zou kunnen zijn.

Aanbod

Het PEB heeft een grote bevraging achter de rug bij invoerders, leasemaatschappijen en laaddienstverleners om de eigen ambitie te toetsen aan het aanbod van elektrische voertuigen en gekoppelde diensten, zoals laadinfrastructuur en leaseformules. Een koplopers en ondersteunende bedrijven (inclusief de vloot van de Vlaamse administratie zelf) toetst dit aanbod vervolgens. De resultaten worden dan via een draaiboek verspreid naar een brede groep Vlaamse bedrijven.

Uiteraard zal binnen werkgevers- en werknemersorganisaties ook naar voldoende draagvlak worden gezocht voor de introductie van elektrische voertuigen in het wagenpark.

Het PEB is een platform dat de transitie naar elektrische wagens bij bedrijven en organisaties in Vlaanderen/België wil versnellen. Het wordt ondersteund door de Vlaamse Regering en is een initiatief van Traxio, BFFMM en The New Drive.

The post Vlaamse bedrijfsvloot 25% elektrisch in 2020 appeared first on Aftersales Magazine BE.

Bron

www.mobilityjobs.be gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close